ABP het ingenieursbureau voor: Geluidsarm en trillingsarm ontwerpen, productontwikkeling, ontwerp en analyse van geluid- en trillingsvraagstukken, CE-certificering, geluid- en trillingsmetingen aan machines, apparaten en instrumenten volgens NEN, DIN en ISO normering.

industrielawaai onderzoek gas

Vacatures:
 • Akoestisch adviseur
 • Bouwkundigen, werktuigbouwkundigen, natuurkundigen,
 • Stageplekken


 • Vacature: Akoestisch adviseur Heb je een opleiding op wo-niveau gevolgd of denk je dat je dat niveau hebt, of heb je ervaring bij een ingenieursbureau.

  Solliciteer dan bij ons bureau.
  Je krijgt van ons veel vrijheid en een goed salaris als je het aan kan! Flex werktijden etc. geen probleem. Ervaring met de gebruikelijke software is wel gewenst. Je moet ook goede zijn in schriftelijke en communicatieve vaardigheden hebben. Heb je de cursus akoestiek Antwerpen dan ben je meer dan welkom!

  Kan je zelfstandig werken en ben je ondernemend en klantgericht, nergens anders verdien je meer dan bij ons bureau! De functies kunnen op verschillende niveaus worden uitgeoefend.

  Wij bieden een leuk baan, goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (wij betalen jouw pensioen 100%, aanvullend ziektekosten betalen wij voor je) alsmede een prettige en ongedwongen werksfeer, je bent verantwoordelijk voor je eigen werk.


  Stageplekken
  Ook voor stage plekken kunt u contact met ons opnemen.

  Wij bieden leuk en afwisselend werk en een gezellige werkomgeving, veel vrijheid als je het aankan. Ben je goed voor het bedrijf dan late we dat snel merken in je beloning! Ons moto is u kan zoveel verdienen als je wil, als je daarbij de omzet en kwaliteit kan garanderen. Je moet wel in het team passen! Aanpakken,extern gericht, samenwerken, Pragmatisch, niet zeuren als je zelf een keer moet kopieren.

  Ben je bang voor je concurrentiebeding, geen probleem wij nemen die zorgen van je over en regelen dat, kost jouw niets! Jij bepaald hoe je wilt werken, wil je keihard werken en veel geld verdienen dan ben je bij ons aan het goede adres – we hebben meer dan genoeg werk! Wil je gewoon lekker rustig werken, ook geen probleem dan krijg je een mentor en gedoceerd werk.

  .